TRAŽIŠ? NAĐI.

ZO-GRAD

Izrada fasada, keramičar, zidar, građevinski obrt, postavljanje tlakovca, Buje, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    ZO-GRAD
   Nazovite nas    

Adresa:   Vinjarija 43a
                52460   Buje
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Zoran Mandir
www.ebuje.info/zo_grad
Pridruži se
O NAMA

Građevinski obrt Zo-Grad pruža Vam usluge fasaderskih i tesarskih radova, armiranje te ostale završne radove koji su potrebni za dovršetak izgradnje nekog građevinskog objekta u vlasništvu je gospodina Zorana Mandira koji je svoju djelatnost počeo obavljati 2001. godine. 

Trenutno zapošljava četiri stručno kvalificirana radnika koji obavljaju razne građevinske radove za koje su specijalizirani. Našu glavnu djelatnost čine radovi u niskogradnji i visokogradnji.

Specijalizirani smo i za keramičarske radove, a osim toga vršimo i uređivanje okoliša pa ukoliko želite postaviti tlakovce ili rubnjake u blizini svojeg objekta, mi smo pravi izbor za Vas.

Dugogodišnjom tradicijom uspješnog poslovanja i zadovoljstva naših klijenata, jamčimo Vam sigurnu kvalitetu obavljenih radova uz pouzdanost, stručnost i poštivanje dogovorenih rokova. Željeli bi naglasiti da se bavimo i postavljanjem dekorativnog kamena, primjerice postavljanjem prozorskih klupica koje krase lijep i atraktivan izgled u kombinaciji sa funkcionalnošću. Nepropusna površina izvanredno je otporna, neosjetljiva na prljavštinu i lako se održava. S obzirom na pristajanje uz svaku fasadu, kao i na široku paletu boja i mogućnost biranja između glatkih i zrnatih površina, upravo prozorske klupice postale su dijelom individualnog stila u uređenju prostora za stanovanje.
 
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte putem telefona 098/788-795.
Rado ćemo Vam pomoći u donošenju odluke te pružiti Vam optimalno rješenje uzimajući u obzir visoku kvalitetu obavljenog posla i pristupačnu cijenu.


DJELATNOSTI

* Niskogradnja
* Visokogradnja
* Fasaderski i tesarski radovi, fasader | tesar
* Postavljanje tlakovca
* Keramičarski radovi
* Postavljanje kamena - prozorske klupice
 

 
Za sve radove kontaktirajte ZO-GRAD - Buje - 098/788-795
PROIZVODI I USLUGE

- Radovi u niskogradnji
- Visokogradnja
- Niskogradnja
- Fasaderski radovi, izrada fasada
- Armiranje
- Tesarski radovi
- Keramičarski radovi, postavljanje pločica, keramičar
- Uređenje okoliša
- Postavljanje tlakovca, rubnjaka - uređenje okoliša
- Uređenje dekorativnim kamenom (izrada prozorskih klupica)
- Ključ u ruke POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"ZO-GRAD" se nalazi u ovim kategorijama
građevinski radovi, niskogradnja, visokogradnja, tesarski, fasaderski, radovi, keramičarski, armiranje, završni radovi, fasader, keramičar, tesar, uređivanje okoliša, postavljanje tlakovca, fasade, fasade, rubnjaci, uređenje, dekorativni kamen, prozorske klupice, Buje, Istra

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se