ELEKTROSERVIS NINO ŠORGO

Montaža klima, popravak, servis klima, popravak kućanskih aparata, elektroinstalacije, automatskih vrata, Umag, Buje
Naziv poslovnog subjekta:    ELEKTROSERVIS NINO ŠORGO
   091/424-29... klikni za broj
Adresa:   Šorgi 6
                52420   Buje
Općina  Oprtalj
Županija:   Istarska
E-mail:  
elektro.so... klikni za email

Kontakt osoba:   Nino Šorgo
www.ebuje.info/elektroservis-sorgo
Pridruži se
O NAMA

Veliko nam je zadovoljstvo pozdraviti Vas na našim novim web stranicama!


 

Elektroservis Nino Šorgo osnovan je 1991. godine. Osnovna djelatnost nam je popravak i servis kućanskih aparata, elektroinstalacije, montaža i servis klima uređaja, ugradnja automatike i motora na dvorišna vrata te ostale vrste poslova.

Govorimo li o elektroinstalacijama, postavljanju novog sistema elektroinstalacija unutar nekog objekta, moramo razlikovati instalacije jake i slabe struje. Bez obzira o kojoj vrsti instalacija se radi pozovite nas jer izvršavamo sve radove brzo, kvalitetno i s garancijom.

U instalacije jake struje spada instalacija svih potrebnih žica i kablova unutar nekog objekta, postavljanje utičnica i prekidača s razvodnim kutijama, odgovarajućim osiguračima i sklopkama. U  instalacije slabe struje spada postavljanje vodova instalacija za portafone, video nadzor, alarmne uređaje, mrežne sisteme i slično.

Ugradnja, popravak i servisiranja kućanskih aparata vrše se na Vaš telefonski poziv u najkraćem roku, a za sve izvršene radove i ugrađene dijelove dajemo garanciju. Kako se vaši aparati ne bi kvarili bitno je redovito održavanje. Možete nas kontaktirati, postaviti pitanja i dobiti savjete i prije nego se dogodi kvar.

 

Svaki dan kvaliteta života raste zahvaljujući inovativnim proizvodima koji odgovaraju na sve veće potrebe za jednostavnošću, udobnošću i sigurnošću. Jedan od takvih proizvoda su i automatska dvorišna vrata. Ugrađujemo klizna, krilna, kovana i pocinčana vrata na daljinsko otvaranje.

 

Višegodišnje iskustvo u postavljanju, održavanju i popravku klima uređaja garancija su da će Vaš uređaj besprijekorno raditi. To dokazuju naši mnogobrojni zadovoljni klijenti.

 

 

Obratite nam se s povjerenjem!

 

DJELATNOSTI

 

- Popravak i servis kućanskih aparata

- Elektroinstalacije

- Klimatizacija

- Ugradnja dvorišnih vrata, automatika, motori za garažna vrata

- Ugradnja automatike za garažna vrata

 

PROIZVODI I USLUGE

- elektroinstalacije jake i slabe struje

- ugradnja, servisiranje i popravak kućanskih aparata

- ugradnja svih vrsta automatskih dvorišnih vrata

- postavljanje, održavanje i popravak klima uređaja

  KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se